2022-08-14

fqzz

flori

Mărar verde o dată câteva zile de apă? Frecvență de udare a mării verzi și precauții Introducere detaliată

Mulți prieteni care cresc prada verde le place să udăm Luo verde deseori, de teama ca mărarul verde să fie însetat, iar unii prieteni uită întotdeauna să se ude. De fapt, frecvența udării este foarte importantă pentru creșterea mărarului verde. Dacă Este, poate fi ucis. Sistemul de rădăcină al Luluo se află într -un mediu mijlociu și umed. Umiditatea relativă a frunzelor necesită mai mult de 60%, așa că atunci când este udând moderat, păstrând în același timp solul vasului, de multe ori pulverizează apă pe frunze și frunze. Pulverizați apa dimineața, mijlocul și seara vara și toamna pentru a crește umiditatea.

Turnați apă o dată câteva zile de apă? Sezonul de creștere al lui Green Luo, în principiu, este să mențineți hidratarea solului oală. Nu uitați să nu folosiți apa de apă de orez. Trebuie utilizat după ce a fost fermentat și putred, altfel este Nu numai ușor de fost insecte, dar, de asemenea, provoacă serios rădăcinile putrede. Temperatura este ridicată vara, mărarul verde crește puternic, iar capacitatea de stocare a apei este mare. Trebuie turnat o dată în aproximativ 2 zile. Cantitatea de udare toamna și iarna trebuie controlată în funcție de temperatura interioară. Când temperatura camerei este mai mică de 10 grade, solul plantei se evaporă lent, iar udarea trebuie redusă. Se toarnă apa o dată la 4 până la 5 zile . Turnați apă o dată la 3 până la 4 zile.

Cum să udăm Luo Luo? Green Luo nu ar trebui să irige direct apa în oală la udare. În plus, apa trebuie pulverizată cu rădăcinile stâlpilor bruni pentru a reduce absorbția insuficientă a apei a rădăcinilor din cauza evaporării rapide. Udarea trebuie turnată o dată pentru a menține umiditatea solului. În nord, temperatura camerei este peste 10 ° C, mărarul verde poate fi sigur pentru a trece iarna, temperatura camerei este peste 20 ° C, iar mărarul verde poate crește normal. Atunci când udați iarna, este necesar să uscați apa în cameră pentru o zi. Când elementele de bază sunt în mod practic în concordanță cu temperatura camerei, acestea pot fi turnate, astfel încât apa să fie prea rece și determină Lolu verde să deterioreze rădăcini.

Dacă judecați dacă mărarul verde dorește să apeleze: ① Introduceți betisoare de unică folosință în sol și scoateți -o timp de câteva minute. Filigranele sunt scoase la iveală, ceea ce indică faptul că nu este nevoie de apă. ) Dacă solul de suprafață este uscat, aruncați o privire la cât de gros este stratul de sol uscat; dacă este doar un strat subțire, nu trebuie să apăsați. Dacă stratul de sol uscat a ajuns la 1/4 până la 1/3 din solul oalei, indică faptul că solul cu ghivece a început să lipsească de apă sau a lipsit deja, iar apa ar trebui reumplută imediat.

③ Determinați dacă este scurt de apă în vasul verde și puteți vedea și frunzele. Atâta timp cât simțiți că frunzele mării nu sunt foarte spirituale, atunci zece sau nouă este un Lipsa de apă. (Dar acest lucru trebuie să aibă o anumită experiență de văzut)

Precauții pentru udare: ① Nu întotdeauna udați mărarul verde, sau nu se toarnă în câteva zile, apoi turnați -o într -o anumită măsură. Frunzele galbene și apărea.

② Oala verde necesită o penetrare puternică a solului oalei. În acest fel, turnați o anumită apă va pătrunde. Coborâți, oferiți oamenilor un fel de apă suficientă apă suficientă apăIluzia acesteia.

③ Nu -l udați atunci când temperatura este foarte mare. În general, alegeți noaptea sau dimineața.