2022-06-28

fqzz

flori

Cum să udăm bambusul în timpul iernii? Udarea în timpul iernii poate fi udată pentru a ridica bambusul pentru a -l păstra în patru sezoane!

Wenzhu este cald și nu este rezistent la frig, deci cum să crești bambusul în timpul iernii este punctul central al reproducerii bambusului. Cum să udăm bambusul în timpul iernii este focalizarea creșterii bambusului de iarnă. Udarea necorespunzătoare va provoca multe frunze de bambus la galben. sunt putrede și alte probleme, așa că metoda de udare în timpul iernii trebuie să ne atragă atenția. Haideți să aruncăm o privire asupra modului în care este udat bambusul de iarnă!

Cum să udăm bambus mult. Deși lui Wenzhu îi place să se umezească, apa din solul oalei în timpul iernii este lentă. Dacă se udă prea multă, frunzele de bambus nu sunt ușor de putrezit, ci și frunzele galbene sau chiar se ridică. Prin urmare, apa poate fi turnată la fiecare două -trei zile în timpul iernii, iar vasele de flori ar trebui să fie așezate într -un loc cald, cu lumina soarelui.

2. Pulverizați apa și presărați apă. Deoarece frunzele sunt foarte mici, aerul uscat în camera de iarnă va face frunzele galbene din cauza deshidratării. Prin urmare, pulverizați apă pe frunzele de bambus sau presărați apă în jurul vaselor de flori pentru a forma o mică zonă climatică umedă în jurul vasului de flori. În acest fel, nu numai că putem preveni Wenzhu și frunzele galbene, dar va face și bambusul de bambus să crească frumos.

Vă prezint cum să udați iarna bambusului iarna, deci cât timp ar trebui să turnăm apa în bambusul de reproducere zilnic? Permiteți -mi să introduc apa. De fapt, această plantă nu are o metodă specifică a apei specifice . De obicei, judecăm când să apeleze în funcție de climă și de creștere a acestora. În același timp, există și alți factori, cum ar fi dimensiunea vasului de flori, cantitatea de sol și așa mai departe. În general, acesta poate fi judecat în funcție de umed și umed al solului. Dacă îl udați într -o stare de uscat, este ușor să provocați prea multă udare, astfel încât rădăcina să fie afectată. Prin urmare, atunci când solul este uscat, de fiecare dată când îl udați, puteți hidrata solul. Cu excepția verii calde, cel mai bine este să turnați apă de două ori pe săptămână, iar apa poate fi udată în alte sezoane timp de zece zile.

Mediul și bambusul hidrologic preferă să fie răcoros, iar plasate în unele poziții netede ale aerului nu sunt numai frumoase, ci și potrivite pentru creșterea lor. Udarea corectă face ca vasul de flori să mențină întotdeauna o stare umedă rezonabilă. În general, tot solul de pe suprafața vasului de flori poate fi umed. Dacă aveți o iubire elegantă, puteți pulveriza ușor și niște ceață de apă pe bambus. Pentru a permite bambusului să crească mai repede și mai luxuriant, unele îngrășăminte organice pot fi aplicate cu moderație.

Suplimentul nutrienților, creșterea Wenzhu accelerează în mod natural. În acest moment, trebuie să tăiem adesea câteva ramuri slabe și ramuri moarte care au crescut slab, să se dezvolte lent și să lăsăm plantele cu o creștere puternică. Arată mai frumos . În unele locuri, bambusul este plantat în butoiul din bambus. Această metodă asigură capacitatea sa de a transmite apă și poate reține mai bine apa. Efectul este foarte bun.

Cum să udăm agricultura de bambus este într -adevăr importantă, toată lumea își amintește să o colecteze!