2022-06-28

fqzz

bloemen

Wat is er aan de hand?

Ik heb zojuist Gardenia -bloemen opgevoed en tot bloei gekomen, maar ik merkte op dat ik een tijdje ontdekte dat de bloemen van Gardenia -bloemen geel werden. Wat was er aan de hand met de bladeren? Is er een goede remedie?

willen weten waarom Gardenia -bloemen de bovengenoemde problemen hebben. Begrijp allereerst de groeimiddelen van Gardenia -bloemen: Gardenia -bloemen zijn vochtig, warm, voldoende licht en voldoende licht en voldoende licht en voldoende licht en voldoende licht. Een goede ventilatieomgeving, maar vermijd een sterke blootstelling aan licht. Het is raadzaam om losse en vruchtbare, goed geregelde zure grond te planten. De oorzaak van de bloemen en gele bladeren is ook gerelateerd aan deze factoren

Gardenia -bloemen zoals water, onvoldoende water kan gele bladeren veroorzaken, dus u moet de pot bodem vochtig houden en elke dag Strooi elke dag water op de bladeren van Gardenia en omgeven door water om de luchtvochtigheid van de lucht te vergroten, vooral de bloemenmaatje in het noorden zou meer aandacht moeten besteden. Maar het uitgangspunt van voldoende water is dat de potgrond los en ademend is en geen water ophoopt.

Gardenia Flower houdt van voldoende licht. In de lente- en herfstseizoenen krijgt het dagelijks meer dan 8 uur zonlicht. Vermijd de blootstelling van sterk licht ’s middags in de zomer en het astigmatisme wordt voor onderhoud geplaatst.

Gardenia Flower houdt van zure grond, en het grootste deel van de grond in het noorden van mijn land schaamt zich. Je kunt een beetje azijn of kaliumdihydrogen fosfaat gieten bij het wateren ervan. De hinderlijkheid van de grond.

De nieuw geplante Gardenia -bloemen hebben deze situatie over het algemeen niet. Vele jaren van het verhogen van een jaar voordat het blad lot geleidelijk in de hele plant plaatsvond. Prestaties.

Remediële maatregelen:

Let op de bemesting, vooral kaliummeststoffen is belangrijk, omdat kaliumionen een transporteffect hebben in Gardenia -planten, wat een must is voor een must voor Voedingsabsorptie. Als er geen transportgereedschap is, kunnen kalium -deficiënte Gardenia -bloemen niet overleven. Wanneer Gardenia kalium mist, zullen de oude bladeren veranderen van groen naar bruin. Op dit moment kunt u ervoor kiezen om rotte cake -meststof aan te brengen. Als u anorganische meststof gebruikt, moet u dunne vet aanbrengen om de veiligheid van Gardenia -bloemen te waarborgen.