2022-08-14

fqzz

bloemen

Hoe een bloemfles prachtig in te voegen

Demonteer de eerste classificatie van de gedroogde bloemenverpakking en deel de kleur en bloemvorm in goede grootte en maak de bloemen- en gebroken bladeren schoon. Bereid een prachtige vaas voor, trim het bloemmateriaal volgens de hoogte van de vaas, plaats de grote gedroogde bloem, leg deze in het midden en plaats vervolgens wat kleine bloem -type gedroogde bloemen om het te verfraaien. Match. Na de bloeminrichting worden de bloemen in een droge en geventileerde positie geplaatst om blootstelling te voorkomen en het dompelen van water te voorkomen.

De methode van gedroogde bloemen en bloemenfles demonteerde eerst de buitenverpakking van gedroogde bloem en classificeerde enkele van de verbrijzelde en gebroken bladeren volgens de kleur en het bloemtype. Het bloemmateriaal snoeien volgens de hoogte van de vaas, plaats vervolgens de grotere gedroogde bloemen, plaats het in de prominente positie in het midden, wankelde het volgens de laag, let op de matching van de tinten en voeg vervolgens wat kleine in Bloem -type gedroogde bloemen ervoor om ervoor te gebruiken om ervoor te worden gebruikt voor gebruikt voor het. Versiering. Nadat de gedroogde bloemen in de vaas zijn geplaatst, kunnen de gedroogde bloemen in een droge en geventileerde positie worden geplaatst om blootstelling te voorkomen en rottend water te voorkomen.

De methode om droge bloemen op natuurlijke wijze luchtdroog te maken: de methode van natuurlijke lucht -dry De ventilatiepositie is ongeveer 2-4 weken. Nadat de lucht droog is, kunt u een kleine hoeveelheid tandvlees of gedroogde bloemen in de gedroogde bloemen in een geschikte hoeveelheid spuiten.

Microgolfoven is droog: wikkel de bloemtakken in het papier en plaats deze vervolgens in de magnetron om de bloemtak te promoten snel uitgedroogd en droog.

Drogen: Bereid een container van geschikte grootte, giet een geschikte hoeveelheid droogmiddel aan de onderkant en plaats de bloemtakken in ten minste twee centimeter intervallen, giet de resterende desiccant in en verdrinkt alle bloemen om een u200bu200bdroogeffect te bereiken.

Bloemmethode: u kunt ook een dikker boek gebruiken om de bloem te drukken en het water van de bloemen te persen. Deze methode is geschikt voor het maken van monsters.