2022-08-14

fqzz

bloemen

Hoe bloemstuk te leren

Voordat u de bloemregeling leert, moet u de basisvereisten kennen. De bloemstuk moet licht en zwaar zijn. De bodem van de bloem moet worden verzameld, de bloemen moeten worden verspreid en de hoogte moet gespreid zijn en deze kan niet op een hoogte zijn. De kleur van het bloemmateriaal moet niet te enkel zijn, en het trimwerkwerk moet worden uitgevoerd vóór de bloemstuk. Voor het bloemmateriaal van de houten afdeling moet de kruisblokkeringsmethode worden gebruikt en de bloemtakken moeten worden gesneden een platte methode.

Bereid eerst, voordat u met de bloemregeling begint, een geschikte spons van waterabsorptie, weken deze in het water voor later gebruik en selecteer het geschikte bloemmateriaal. Nadat de spons water absorbeert, kun je het in de bloemmand doen. Na het bereiden van het bloemmateriaal verwijder je de verdorde bloemen en overtollige bladeren. Als de bloemtakken van het bloemmateriaal te lang zijn, wordt deze goed bij de bodem getrimd en plaatst u het hoofdbloemmateriaal in de middelste positie en zijn de verdelingsbloemen verspreid en ingebracht.

2 op deze manier zal meer gecoördineerd zijn.

2 .

3, de hoogte is anders: het bloemmateriaal mag niet worden verenigd wanneer de bloem verschillende posities regelen, er dichter en dichter uitzien.

3. Voorzorgsmaatregelen voor bloemarrangement 1. Bij het selecteren van het bloemmateriaal moet u verschillende soorten bloemmaterialen kiezen. Als de algehele kleur relatief enkel is, zal het effect van bloemarrangement verslechteren.

2. Doe goed werk van snoeien vóór die bloemstuk. De specifieke snoeimethode moet worden uitgevoerd volgens verschillende bloemmaterialen. De bloemmaterialen van de houten afdeling moeten bijvoorbeeld met het kruis worden gesneden. Gebruik een platte snijmethode.