2022-08-14

fqzz

bloemen

Hoe bloemen in waterlelies te fokken

1. Snijd de bloemtakken: snijd de sterke en dikke waterlelietakken met een schaar. 2. Vaas van water: Bereid vazen u200bu200bmet geschikte grootte en matige lengte. Waterkwaliteit kan worden geselecteerd uit rivierwater, vijverwater, regenwater en kraanwater na statisch. 3. Bloeminvoeging in de fles: injecteer de juiste hoeveelheid water in de vaas, irrigeer de waterlelietakken en steek vervolgens de bloemtak in het water. 4. Beheer en onderhoud: verander regelmatig het water tijdens de waterverzorging en houd het in een heldere positie.

1. Snijd de bloemtakken van waterlelies en snijd de bloemtakken voor bloemstuk. Je kunt een robuuste en taaie waterlelie -tak kiezen, de knoppen op de bloemtakken behouden en met gedesinfecteerde schaar worden gesneden.

2. De vaas van de vaas van water is bereid voor de bloemfles. De lengte van de vaas moet matig zijn. De vaas kan de slanke kiezen, en Reinig de vaas van tevoren. De waterkwaliteit kan worden geselecteerd uit rivierwater, vijverwater, regenwater en u kunt ook het gewone kraanwater in uw huis gebruiken, maar u moet het kraanwater van tevoren ophalen en dan ongeveer twee dagen laten rusten om de chloor te verwijderen gas in het water.

3. Doe de bloem in de fles in de vaas. Laat u niet gevuld met twee derde van de vaas. De waterlelietakken zijn omgekeerd en de waterlotusstengels worden geïrrigeerd totdat de bloemen zijn gevuld met de bloemtakken. Plaats de waterlelies in het water en pel de groene bloemblaadjes van de schaal af. Waterlelies zijn gemakkelijk te exploderen. Als u ervoor kiest om in de vaas te cultiveren, kunt u niet teveel plaatsen, u kunt een paar controlehoeveelheden plaatsen, wat ervoor kan zorgen dat de goede waterlelies voldoende water en voedingsstoffen absorberen. Plaats de waterlelies om een u200bu200bprachtige staat te tonen.

4. Beheer het water om het water regelmatig te veranderen tijdens waterverzorging, het is het beste om het water om de week te veranderen om het water schoon en hygiënisch te houden. Waterlelies moeten in een heldere positie worden grootgebracht. In de zon kan fotosynthese worden uitgevoerd om waterlelies te helpen voedingsstoffen te absorberen en een betere groei en betere bloei te bevorderen.