2022-08-14

fqzz

bloemen

Family Flower Arrangement Experience -vaardigheden

Family Flower Arrangement Experience vaardigheden 1. Kies een goede bloem. Bij het kiezen van bloemen moet u bloemen kiezen op basis van uw eigen persoonlijkheidshobby’s. U kunt ook bloemen gebruiken om uw ambities en emoties uit te drukken, zodat mensen harmonieus en natuurlijk zijn met bloemen. Bloemen die het hele jaar door kunnen worden geselecteerd, omvatten chrysanthemums, roos, lelie, geurige bamboe, enz. Seizoensgebonden lente is pruimenbloesems, perzikbloesems, pioen, enz.; Zomer heeft rododendron, granaatappel, nachtjade, enz.; Herfst heeft osmanthus, hout hibiscus, gouden lotus, enz.; Bovendien zijn er gebladerte kijken naar fruit zoals Nan Tianzhu, Jin Orange, Granaatappel en bamboe, Tianmen Dong en andere bladeren.

2. Let op de vorm van bloemstuk. Licht en omlaag. Bud is omhoog en de bloemen zijn bloemen. De bloemen en bladeren van bloemen zijn over het algemeen schaars en er zijn allerlei houding; Plaats de bloemen niet op dezelfde horizontale lijn of rechte lijn, en de positie moet voor en na gespreid worden; Schik geen bloemen en bladeren. Er moet schaars en dicht, vol ritme zijn; Om een u200bu200bcentrum te vestigen, weerspiegelen de bloemen en bladeren om hen heen elkaar rond het midden; De bloemen zijn waar, de bladeren zijn virtueel, er zijn bloemen zonder bladeren en er zijn geen bloemen en gebrek aan bladeren; Er moet statische symmetrie zijn, maar ook dynamisch verbluffend; Yizhuang is harmonieus. Het is noodzakelijk om klassieke waardigheid te hebben, maar ook om unieke artistieke conceptie te creëren door veranderingen in materiaalselectie en samenstelling.

Ten derde, de methode voor het grijpen van bloemarrangement. 1. Methode voor kleurafstemming. De dikke bloemen moeten laag worden geplaatst en de lichte kleurbloemen moeten hoog zijn, zodat het bloemtype een gevoel van stabiliteit heeft. 2. Natuurlijke insertie. Het is om de natuurlijke houding van planten te benadrukken, aandacht te besteden aan kleurcoördinatie en stabiel te zijn. 3. Methode voor patroonbloemopstelling. Over het algemeen gebruikt voor bonsai bloemstuk. Ten eerste, volgens de samenstelling van bloemtakken, bloemen en kleuren, en vervolgens bloemstuk volgens de kaart om een u200bu200bharmonieuze schoonheid te produceren.