2022-08-14

fqzz

bloemen

Bloemarrangement Techniek Invoermethode

Let voor nieuwkomers op de vereisten van lichtgewicht. De knoppen zijn boven, de bloemen zijn eronder, de lichte kleuren zijn boven en de donkere kleuren zijn naar beneden. Dit lijkt erop dat de Camellia -werken natuurlijker zullen zijn en het verschil tussen kleur en kleur kan prachtige en gecoördineerde en uniforme effecten opleveren de kijkers.

1. Licht en omlaag zwaar gewicht

NEWBIE Bloemarrangement, let op de vereisten van lichtgewicht. De knoppen zijn boven, de bloemen zijn eronder, de lichte kleuren zijn boven en de donkere kleuren zijn naar beneden. Dit lijkt erop dat de Camellia -werken natuurlijker zullen zijn en het verschil tussen kleur en kleur kan prachtige en gecoördineerde en uniforme effecten opleveren de kijkers.

2. Wanneer de bloemen worden verspreid en verzameld, moeten de verschillende delen van het bloemmateriaal als bomen worden verzameld. Het ziet eruit als dezelfde wortel, maar de bloemen kunnen worden verspreid met individualiteit. Verhoog het bijpassende effect en meer aanpasbaar aan de huidige omgevingsatmosfeer.

3, hoog en laag gespreid

Bloemarrangement is een visueel genot. Daarom moeten taboes op dezelfde rechte lijn een gevoel van ruimtegevel houden volgens de verschillende kijkhoeken van het punt en lijn. Bovendien zijn er dichte en gecompliceerde delen onder het uitgangspunt van het verlaten van een bleekmiddel.

4. Echo elkaar

Of het nu een bloemstuk is of een combinatie van bloemstukken, het moet rond de focus weerspiegelen om de coördinatie van bewustzijn te waarborgen. Houd bij het weerspiegelen van de integriteit van het werk de balancering van de bloemstuk. Door de wederzijdse echo tussen bloemen kan het zicht van mensen naar de belangrijkste punten worden getrokken en is de siers sterker.