2023-02-09

fqzz

flori

Metoda de intrare a tehnicii de aranjare a florilor

Pentru newbies, acordați atenție cerințelor de greutate ușoară. Mugurii sunt deasupra, florile sunt dedesubt, culorile deschise sunt deasupra, iar culorile întunecate sunt în jos. Aceasta se pare că lucrările Camellia vor fi mai naturale, iar diferența dintre culoare și culoare poate aduce efecte superbe și coordonate și unificate la spectatorii.

1. Greutate ușoară și scăzută

Aranjament de flori pentru începători, acordați atenție cerințelor de greutate ușoară. Mugurii sunt deasupra, florile sunt dedesubt, culorile deschise sunt deasupra, iar culorile întunecate sunt în jos. Aceasta se pare că lucrările Camellia vor fi mai naturale, iar diferența dintre culoare și culoare poate aduce efecte superbe și coordonate și unificate la spectatorii.

2. Când florile sunt împrăștiate și adunate, diferitele părți ale materialului de flori ar trebui adunate ca niște copaci. Pare aceeași rădăcină, dar florile pot fi dispersate cu individualitate. Schimbările ritmului pot fi Creșteți efectul de potrivire și mai adaptabil la atmosfera actuală de mediu.

3, înalt și scăzut eșalonat

Aranjamentul de flori este o plăcere vizuală. Prin urmare, tabuurile de pe aceeași linie dreaptă ar trebui punctul și linia. În plus, există părți dense și complicate sub premisa de a lăsa un înălbitor.

4. Eșează reciproc

Fie că este vorba despre un element de aranjare a florilor sau o combinație de aranjament de flori, ar trebui să răsună în jurul accentului pentru a asigura coordonarea conștiinței. În timp ce reflectă integritatea lucrării, păstrează echilibrarea aranjamentului de flori. Prin ecoul reciproc dintre flori, vederea oamenilor poate fi trasă în punctele cheie, iar ornamentul este mai puternic.