2022-06-28

fqzz

flori

Ce se întâmplă?

Tocmai am ridicat flori de grădină și am înflorit, dar am observat că o perioadă, am descoperit că florile florilor Gardenia se îngălbenesc. Ce se întâmplă cu frunzele? Există vreun remediu bun?

. și suficientă lumină și suficientă lumină și lumină suficientă și o lumină suficientă. Un mediu bun de ventilație, dar evitați expunerea puternică a luminii. Este recomandabil să plantați un sol acid liber și fertil, bine elaborat. Cauza florilor și a frunzelor galbene este, de asemenea, legată de acești factori

Flori de grădină precum apa, apa insuficientă poate provoca frunze galbene, deci trebuie să mențineți solul oală și în fiecare zi În fiecare zi, presărați apă pe frunzele Gardeniei și înconjurată de apă pentru a crește umiditatea aerului, în special amicul de flori din nord ar trebui să acorde mai multă atenție. Dar premisa de apă suficientă este că solul în ghiveci este liber și respirabil și nu acumulează apă.

Gardenia Flower îi place suficientă lumină. În anotimpurile de primăvară și toamnă, se acordă mai mult de 8 ore de lumina soarelui zilnic. Evitați expunerea luminii puternice la prânz vara, iar astigmatismul este plasat pentru întreținere.

Gardenia Flower îi place solul acid, iar cea mai mare parte a solului din nordul țării mele este jenată. Puteți turna puțină oțet sau fosfat de dihidrogen de potasiu atunci când îl apetezi. Aciditatea solului.

Florile Gardenia nou plantate, în general, nu au această situație. Mulți ani de creștere cu un an înainte de soarta frunzelor au apărut treptat în întreaga plantă. Performanța.

Măsuri de remediere:

acordă atenție fertilizării, în special îngrășământul de potasiu este important, deoarece ionii de potasiu au un efect de transport în plantele Gardeny, care este un lucru obligatoriu pentru Absorbția nutrițională. Dacă nu există instrumente de transport, florile de deficiență de potasiu de deficiență nu pot supraviețui. Când Gardenia îi lipsește potasiu, frunzele sale vechi se vor schimba de la verde la maro. În acest moment, puteți alege să aplicați îngrășământ putred de tort. Dacă utilizați îngrășământ anorganic, ar trebui să aplicați grăsime subțire pentru a asigura siguranța florilor Gardenia.